Shopping days do -30% popusta na označena artikle!

Finalno čišćenje je u toku! Požuri i ugrabi po sniženim cenama!

Troškovi dostave 330 rsd za sve pošiljke

Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 6000 rsd

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa

Ne propustite NOVE modele svakoga dana!

Čekamo vas u radnjama u Beogradu, Subotici, Somboru, Bečeju, Bačkoj Palanci

Obrazac za odustanak od kupovine

Poštovani kupci,

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko internet stranice www.ddgfashion.rs smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat u državinu.

Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. Odustanak od ugovora se ostvaruje podnošenjem odgovarajućeg obrasca, koji se dostavlja svakom kupcu uz isporučenu robu i dostupan je na našoj prodajnoj internet stranici.

Obrazac za povrat robe možete preuzeti ovde.

Obrazac treba shodno popuniti relevantnim podacima o kupcu i kupljenom proizvodu, odštampati, potpisati i vratiti kurirskom službom o sopstvenom trošku zajedno sa predmetnim artiklom na sledeću adresu:

Brands Collection d.o.o.,
Štipska 14,
24000 Subotica,
tel. 069709340

Ukoliko se slučajno odlučite za odustanak od ugovora, molimo Vas da razlog odustanka navedete na fakturi koju ste dobili, kako bismo razlog eventualnog Vašeg nezadovoljstva mogli otkloniti i unaprediti svoju delatnost, radi efikasnijeg zadovoljavanja interesa i želja kupaca u budućnosti.

Molimo da paket pošaljete tako da se isporuči isključivo na adresu našeg sedišta, radnim danima od 8-16h i isključivo DExpress kurirskom službom jer nismo u mogućnosti odlaska po pakete u poštu, niti zaprimavanje paketa van radnog vremena, subotom i nedeljom.

Prijem obrasca ćemo bez odlaganja potvrditi u usmenom obliku telefonom, pisanom ili elektronskom obliku. U slučaju da ne dobijete odgovor u roku od 8 dana molimo Vas da nas kontaktiratena broj 069709340.

Uz potvrdu ćemo Vam poslati još jednom i uputstvo o načinu vraćanja robe putem SMS kako bi nam ostalo u evidenciji.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, troškove vraćanja proizvoda snosi kupac, osim ako prodavac izričito ne naglasi da će svojevoljno platiti troškove vraćanja robe.

U uputstvu ćemo Vam dati predlog kako da nam se proizvod najefikasnije i uz najmanje troškove vrati. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod isporučen. Po isteku roka od 14 dana, proizvod se više ne može vratiti.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i po mogućnosti u originalnoj ambalaži (originalna ambalaža nikako nije uslov za vraćanje). Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen i u roku od 8 dana obavestićemo kupca o ishodu reklamacije. Krajnji rok za realizaciju reklamacije je 14 dana od dana povrata robe.

Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost.

Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan, i to iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana povrata.