Džemperi

Džemperi
05.10.2022.

Obucite praznične uspomene - odaberite savršen džemper za vas i vašu porodicu

 

Za one koji i dalje žale za toplim, letnjim danima imamo sjajnu ideju kako da vas oraspoložimo: Zamislite da se nalazite u ušuškanoj kućnoj atmosferi, sa čajem od jabuke i cimeta u ruci, dok napolju veje sneg. Obučeni ste u vaš omiljeni džemper i uživate u odabranoj knjizi ili filmu. Osmeh na lice vam se polako vraća, zar ne?

Asocijacija za zimu je pregršt. Ali samo jednu možete da „obučete”. Džemperi – topli, mekani, nežni poput zagrljaja drage osobe.

Volimo ih jer se u njima osećamo prijatno, sigurno i zato što nas podsećaju da je najradosniji porodični praznik u godini na pragu. A znate ko ih još obožava? Zimski i jesenji garderoberi čiji su neizostavan deo, kao i modne influenserke koje ih smatraju idealnim za kreiranje autentičnog stila. Doduše, i mame koje stalno govore svojoj deci da se toplo obuku.

Vesnici praznika stigli su na rafove prodavnica i već uveliko krase izloge, a ukoliko još uvek niste sebi obezbedili jedan, preporučujemo da pođete u obilazak DDG fashion maloprodajnih objekata ili njihovog sajta i unesete prepoznatljiv duh Skandinavije u svoj ormar. Šta odabrati u tolikom asortimanu? Prilikom kupovine džempera, muškarci se pre odlučuju za ležeran i udoban komad visokog kvaliteta, dok pripadnice lepšeg pola, ‘pak, estetiku stavljaju na prvo mesto… A deca. Deci je najbitnije da je šaren i da ih maštom može odvesti u Laponiju, zemlju Deda Mraza.

 

Ženski džemperi / Moderni praznici

Džemperi imaju moć da običan izgled transformišu u efektan i nesvakidašnji i zato ih devojke obožavaju. Najbolja opcija za hladne zimske dane su džemperi sa kragnama. Dodajte šal i spremni ste i za najekstremnije klimatske (ne)prilike. A ukoliko imate osećaj da vas rolke stežu i više uživate u finim dekoltiranim džemperima, jesen je pravo vreme da zablistate u njima. Ispod njega možete dodati majicu ili košulju, iskombinovati sa jednostavnim farmerkama ili klasičnim pantalonama i izgledaćete veoma moderno.

Miljenici influenserki su i dalje predimenzionirani džemperi, a takođe su omiljeni devojkama koje neguju šarmantan, boho stil, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Nabavite sebi jedan takav džemper i prošetajte ulicom u stilu poznatih ličnosti.

U DDG fashion asortimanu nalaze se i kardigani, idealni za slojevito oblačenje, a ukoliko uživate u garderobi sa visokim strukom onda birajte popularne krop džempere.

Sudeći po aktuelnim revijama svetskih dizajnera tmurne jesenje i zimske dane razvedriće naše odevne kombinacije. Stilisti se ponovo poigravaju sa kontrastima, te su u ponudi razne varijante – od nežne boje lavande, pa do jarkih boja kao što su narandžasta, crvena, zelena…Da li birate da dane obojite prefinjenošću ili ekstravagancijom?

 

Muški džemperi / Topli praznici

Dočekajte zimu u savršenom spoju komfora i elegancije!

Kada je reč o muškim džemperima, dizajneri su se potrudili da do vas ove sezone stignu u najrazličitijih dezenima i bojama, počev od uvek aktuelne military zelene, bež i crne, pa do upečatljive crvene i plave, za hrabre i odvažne.

Ponovo popularni modeli muških džempera jesu oni sa šarama u obliku rombova. Nosite ih u svakodnevnom autfitu sa farmerkama, a u svečanim prilikama ispod odela. Međutim, teško je zamisliti elegantiji odevni komad za muškarce od rolke, koja za mnoge predstavlja pravi modni izazov, a zaisgurno je neizostavan deo garderobera svakog mušarkca za stilom.

Na kraju, džemperi moraju biti od kvalitetne izrade i materijala, a DDG fashion vam nudi kvalitet za koji ne morate izdvojiti čitavo bogatstvo.

 

Dečiji džemperi / Čarobni praznici

Kada otvorite svoj stari album i naiđete na zimsku fotografiju iz detinjstva, da li prvo ugledate džempere sa kojih padaju pahulje, smeši se Sneško Belić i čuju se sanke.

Ovaj odevni komad je toliko popularan da postoji Međunarodni dan božićnih džempera, koji se slavi trećeg petka u decembru svake godine!

Praznični džemperi su oduvek evocirali uspomene iz detinjstva, zato prepustite detetu da odabere svoje novogodišnje sećanje. Pomozite mu da u velikoj ponudi skandinavskog brenda odabere najtopliji i najradosniji džemper za sebe. Mekani komadi stižu u raznim bojama, dezenima i sa interesantim printovima koji mame osmehe.

U bogatoj ponudi DDG fashion-a pronaći ćete džempere za celu porodicu, te više ne morate danima besumučno lutati po gradu u želji da udovoljite svačijem modnom afinitetu, već se opremite na jednom mestu! Uštedite vreme. Jedan brend je dovoljan.