14 dana rok za zamenu i povrat robe

Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 6000 rsd

Troškovi dostave 340 rsd

Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa

DDG Fashion klub

 

DDG Fashion klub je mnogo više od kluba. On predstavlja klub zaljubljenika u duh severa, skandinavske mode, inspiracije i načina života.

Kupovina na internet prodavnici www.ddgfashion.rs je omogućena registrovanim i neregistrovanim posetiocima.

Registracijom na DDG Fashion klub postajete deo našeg DDG Fashion kluba gde Vas očekuju posebne pogodnosti prilikom kupovine na našoj internet prodavnici:

 • Specijalne cene i ekskluzivni popusti samo za članove kluba
 • Kupovina proizvoda iz Nove kolekcije pre drugih
 • Praćenje statusa porudžbine
 • Istorija svih online kupovina
 • Kreiranje liste želja
 • Obaveštenje o novitetima, popustima i akcijama
 • Brza i jednostavna kupovina bez ponovnog upisivanja podataka
 • Mogućnost čuvanja više podataka za isporuku

 

Opšti uslovi DDG Fashion klub-a

Opšti uslovi DDG Fashion klub-a regulišu odnos između DDG Fashion-a i Potrošača, koji učestvuje u programu DDG Fashion klub-a (ovde i u daljem tekstu „Član kluba”). Član klub-a može besplatno postati svako punoletno fizičko lice koje se registrovalo putem internet prodavnice www.ddgfashion.rs

Brands Collection d.o.o. je osnivač DDG Fashion kluba koji obezbeđuje posebne pogodnosti za članove kluba. Osnivač zadržava pravo izmena pogodnosti kluba bez prethodne najave uz naknadno obaveštenje Člana kluba.

Registracijom na DDG Fashion klub, Član klub-a potvrđuje da je upoznat sa opštim uslovima kluba i prihvata uslove učešća u programu DDG Fashion klub-a. Prijem Člana klub-a u DDG Fashion klub vrši se registracijom. Prilikom registracije je potrebno upisati neophodne podatke za kreiranje naloga za učlanjenje u DDG Fashion club. Nakon uspešno izvršene registracije potrebno je izvršiti aktivaciju naloga na e-mail potrošča klikom na jedinstveni link za aktivaciju naloga.
Nakon aktivacije naloga za ostvarivanje svih pogodnosti kluba potrebno je da potrošač bude prijavljen na svoj nalog. Dodatne promocije poput promokodova nisu primenljive na artikle sa posebnim cenama za članove DDG Fashion kluba.

Odgovornost za obradu podataka o ličnosti u svojstvu rukovaoca snosi Brands Collection d.o.o. Podaci se prikupljaju u trenutku kada potrošač unese sve neophodne podatke za registraciju u klub. Podaci koji su neophodni su: E-mail adresa, Lozinka, Ime, Prezime, Pol, Grad, Telefon, Datum rođenja. Rukovalac na osnovu saglasnosti koju potrošač daje klikom na Slažem se sa Uslovima korišćenja, Slažem se sa Politikom privatnosti i zaštitom podataka, Slažem se da primam Newsletter šalje e-mail za aktivaciju naloga. Osnov za obradu ovih podataka je saglasnost potrošača na prethodno navedene stavke. Osnovna svrha obrade podataka je vezana za pružanje svih pogodnosti koje donosi članstvo u DDG Fashion klub. Navedeni podaci će se takođe koristiti i za održavanje registracionog naloga potrošača. Osnov za obradu u ovom slučaju je interes rukovaoca. Više informacija o pravnom osnovu i svrsi obrade možete pogledati klikom na Politika privatnosti i zaštita podataka.

*Dodatni popust u vidu promokoda nije moguće primeniti na ekskluzivnu ponudu za članove kluba. Popusti se ne mogu sabirati.

 

 

 1. REGISTRACIJA

Kako biste postali član DDG Fashion kluba potrebno je da se registrujete i upišete Vaše podatke:

 • E-mail adresa
 • Lozinka
 • Ime
 • Prezime
 • Pol
 • Grad
 • Telefon
 • Datum rođenja

 

Na samom kraju da označite polja


Klikom na REGISTRUJ SE prikazaće Vam se obaveštenje: Uspešno ste se registrovali. Poslat Vam je link za potvrdu naloga na Viber ili SMS.

 

Nakon ovog obaveštenja primićete Viber ili SMS za potvrdu naloga.

 

Nakon što potvrdite Vaš nalog klikom na link poslat u Viber ili SMS poruci, bićete preusmereni na našu internet prodavnicu gde će Vam se prikazati obaveštenje Uspešno ste aktivirali nalog.

 

Nakon ovog obaveštenja ste u mogućnosti da se ulogujete na Vaš nalog.

Ukoliko želite možete označiti opciju Zapamti me kako ne biste morali prilikom svake posete internet prodavnici da se prijavljujete.

 

2. ZABORAVLJENA LOZINKA

 Ukoliko ste zaboravili Vašu lozinku sa kojom ste se registrovali, vrlo lako možete kreirati novu klikom na Zaboravljena lozinka?

 

Potrebno je da upišete Vašu E-mail adresu sa kojom ste se registrovali i kliknete na Pošalji E-mail.

Klikom na Pošalji E-mail prikazaće Vam se obaveštenje: Uspešno ste poslali link za resetovanje lozinke na E-mail. 

Nakon ovog koraka primićete E-mail za resetovanje lozinke. Potrebno je da proverite Vaše Prijemno ili Nepoželjno sanduče (Inbox/Spam/Junk).

 

Klikom na naznačeni link bićete preusmereni na stranicu internet prodavnice gde ćete biti u mogućnosti da upišete Vašu novu lozinku.

 

Nakon klika na Postavi novu lozinku prikazaće Vam se obaveštenje Uspešno ste resetovali lozinku. Nakon ovog koraka bićete u mogućnosti da se ulogujete na Vaš nalog sa novom lozinkom.

Ukoliko ste primili E-mail o povratu lozinke, a niste ga zaista Vi zatražili molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail-a: [email protected]

 

3. REGISTRACIJA VEĆ POSTOJEĆEG NALOGA

Ukoliko želite da se ponovo registrujete sa e-mail adresom koju ste već ranije iskoristili, prikazaće Vam se obaveštenje: Korisnik sa naznačenom E-mail adresom je već registrovan. Molimo Vas da se u ovom slučaju registrujete sa drugom e-mail adresom.

 

4. BRISANJE NALOGA

U svakom trenutku možete obrisati Vaš nalog klikom na Obrišite nalog. Imajte u vidu da informacije kao što su prethodne kupovine i podaci sa obrisanog naloga ne mogu biti vraćene.

 

 

Za više informacija o DDG Fashion klubu i postupku registracije možete nas kontaktirati:

 • pozivom na sledeće brojeve telefona

     +38169709340
     +38166309340