14 dana rok za zamenu i povrat robe

Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 6000 rsd

Troškovi dostave 340 rsd

Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa

Način plaćanja na internet prodavnici

Dostupne opcije za plaćanje putem internet prodavnice www.ddgfashion.rs su:

 • Pouzećem
  • plaćanje gotovinom kuriru u trenutku isporuke
  • Mastercard/Visa beskontaktnim karticama (PayPass) kuriru kurirske službe DExpress u trenutku isporuke. Jednostavnim prislanjanjem Mastercard kartice ili uređaja osposobljenog za beskontaktna plaćanja izvršite plaćanje svoje porudžbine kuriru. Za iznose do 4.000 RSD, nije potrebno unositi PIN kod, a za veće iznose, PIN kodom potvrđujete svoje plaćanje. Uz Visa beskontaktni način plaćanja ne treba da unosite svoj PIN ukoliko je iznos za plaćanje do 5.000 RSD.

 

 • Platnim karticama – plaćanje platnim karticama u trenutku kreiranja porudžbine: Visa, Mastercard ili Maestro platnim karticama ukoliko su iste odobrene za online plaćanja od strane banke izdavaoca. Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac završi porudžbinu biće usmeren na stranicu Banca Intesa na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena potrošač će biti ponovo usmeren na stranicu www.ddgfashion.rs sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije potrošač će dobiti informaciju o neuspešom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi način plaćanja. Prilikom plaćanja platnim karticama ukupan iznos poručene robe biće rezervisan na računu kupca i naplaćen u trenutku kada porudžbina bude poslata od strane Prodavca. Ukoliko porudžbina nije dostupna u celosti, od rezervisanog iznosa za koji je Vaša kartica zadužena biće preuzet samo iznos koji odgovara vrednosti dostupnih tj. poslatih artikala.  Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo pružaocu platnih usluga kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama pružaoca platnih usluga. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

 

 • Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa. Plaćanje na rate možete izvršiti kreditnim karticama Banca Intesa: Mastercard, Visa i American Express.
  Beskamatno plaćanje se vrši na više jednakih mesečnih rata i to: 
  Za minimalni iznos od 7.000 rsd na 2-6 jednakih mesečnih rata. Raspoloživi limit na kreditnoj kartici se umanjuje odmah po obavljenoj transakciji za ukupan iznos transakcije. Rata korisniku kreditne kartice dospeva na plaćanje svakog 10. u mesecu (15. u mesecu za American Express) u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Ukoliko porudžbina nije dostupna u celosti, od rezervisanog iznosa za koji je Vaša kartica zadužena preuzeće se samo iznos koji odgovara vrednosti dostupnih tj. poslatih artikala, te će biti ponovo podeljen na broj rata koji ste prilikom kreiranja porudžbine izabrali. Ovaj postupak sprovodi Banca Intesa.