Kako da prošetate gradom u stilu poznatih

Kako da prošetate gradom u stilu poznatih
13.12.2022.

Kako da prošetate gradom u stilu poznatih

 

Ulična moda je, poslednjih nekoliko decenija, jedan od najrelevantijih trendova i najvećih globalnih fenomena u kulturi mladih. Sigurno ste bar jednom poželeli da izađete iz kuće spremni da pozirate street style paparacima. Na vašu radost, živite u vremenu kada je moda sa naslovnih strana fashion magazina dostupna gotovo svuda. Zahvaljujući bogatoj DDG Fashion ponudi, uličnu modu Pariza, Milana, Londona i Njujorka sada možete lako preseliti u vaš garderober. Budite u trendu, obucite se kao omiljena poznata ličnost ili kreirajte svoj jedinstveni look. Zima je idealno godišnje doba za modnu transformaciju jer dovoljan je jedan dobar kaput ili jakna da promene ceo vaš izgled.

Veliki izbor kaputa i jakni, koji će transformisati svaku odevnu kombinaciju i učiniti da budete primećeni gde god da krenete, pronađite u jednom od DDG Fashion maloprodajnih objekata ili putem našeg sajta www.ddgfashion.rs Poznati skandinavski brend stiže iz epicentra živopisnog uličnog stila pravo na vaše police.

A šta je potrebno kupiti da biste izgledali kao kada vaša omiljena poznata ličnost prošeta gradom?

 

Iako je zimska sezona tek počela, čini se da modni tron ponovo preuzimaju teddy jaknice – udobne i moderne. Ove neodoljive, plišane kapute često viđamo na društvenim mrežama jer ih trendseterke prosto obožavaju. Dolaze u raznim dužinama i bojama, zato pronađite model koji najviše pristaje vašem imidžu i uživajte u nežnom i mekanom dodiru zime.

A kako izgledaju poznate ličnosti kada se pripremaju za odlazak na put? Prva asocijacija na aerodrome, kada je u pitanju garderoba, je definitivno nešto što u isto vreme izgleda komforno i urbano. U tom slučaju, idealna za udoban zimski izgled je puffer jaknа. Iako se najbolje uklapa uz ležeran i sportski duh, oni koji se ne plaše eksperimenstisanja perjane jakne kombinuju sa svečanim kompletima, pa čak i haljinama.

Takođe, kožne bajkerske jakne veliki su ulični trend svake sezone. Ovaj komad odeće je odličan izbor za one koji uživaju u nešto ekstravagantijoj pojavi, a idealna je i za devojke koje vole slojevito stilizovanje, jer ulična moda obožava spoj, na primer, dukserice i kožne jakne ili mantila.

Očaravajući trenč mantil je stilski narativ svake sezone – apsolutni favorit kraljica uličnog stila prešao je dugačak put od odeće koji su nosili britanski oficiri, pa sve do vrha liste trendova i njega jednostavno morate imate u svom ormaru. On predstavlja savršenu kombinaciju praktičnog i modernog i najbolji je saveznik svakoj odeći. Što se tiče kolorita, na vama je da odaberete između neutralnih, svedenijih nijansi ili jarkih nesvakidašnjih boja koje će razbiti ovu jesenju monotoniju. Za šta god da se odlučite jedno je sigurno – ovaj mantil je toliko glamurozan da će i najobičniji autfit pretvoriti u pravu stilsku avanturu.

Ulični stil ne poštuje pravila, pomera modne granice i podrazumeva individualnost, samopouzdanje, odvažnost i nekonvencionalnost. Postao je neodvojiv od onih koji ga kreiraju i koji ga popularizuju, stoga ukoliko još uvek niste pronašli vlastiti pečat, praćenje odevanja slavnih ličnosti može biti od koristi.

 

Otmenost, ležernost, praktičnost – ove tri reči najbolje opisuju stil gospode sa naslovnih strana modnog magazina. A ako pitate muškarce iz komšiluka šta je najbitnije kada je u pitanju zimska moda većina njih će vam reći komfor i toplota. E pa, mi predlažemo da spojite lepo i korisno.

Biti moderan i praktičan u isto vreme san je svakog muškarca koji vodi računa o svom izgledu. Upravo o tome razmišljali smo kreirajući ovogodišnju zimsku ponudu jakni  i kaputa za vas.

Nezaobilazna i ove sezone je perjana jakna, idealna za sportske tipove i ljude koji su stalno u nekoj akciji, međutim neverovatno je da se ovaj komad može kombinovati i uz elegantiju odeću. Da vam ne otkrivamo previše… Čim zavirite u našu kolekciju čeka vas pregršt izbora, od toplih kaputa, kožnih i puffer jakni, pa sve do, uvek popularne, bomber jakne koja savršeno pristaje džinsu ili trenerci.  

Što se tiče dezena, i dalje najviše dominiraju svedeni, jednobojni modeli, jer su lakši za kombinovanje i odlično doprinose svedenijem i diskretnijem izgledu.

 

Razveselite i vaše mališane najlepšim zimskim jaknam. Šareni, topli, mekani plašt pretvoriće naizgled uobičajen dan vašeg deteta u nezboravnu zimsku avanturu. Šta se nalazi u našem razdraganom dečijem asortimanu? Veoma tople jakne izrađene od najkvalitetnijih materijala, otporne i na najsurovije vremenske uslove. Preduhitrite Deda Mraza i obradujte vaše mališane pre Nove godine. Garantujemo vam da će poželeti da se zima nikad ne završi.

Ovo su samo neki od trendova koji će oterati jesenju letargiju i naterati vas da prošetate gradom, u stilu poznatih ličnosti, čak i po najtmurnijem danu. Pravo je vreme da uhvatite modni zalet i ispobate uličnu modu na sebi. A ukoliko su vam dosadile monohromatske odevne kombinacije savetujemo da ovaj put u svoj stil unesete boje koje prkose gradskom sivilu. Pronađite inspiraciju za predstojeće hladne dane u našem bogatom asortimanu i nabacite na sebe auru koja osvaja.