Novi koncept mode: BEZ KONCEPTA

Novi koncept mode: BEZ KONCEPTA
05.05.2023.

Novi koncept mode: BEZ KONCEPTA

Matura, venčanje i svečana haljina

Mala matura: snovi na javi

Kad je matura u pitanju, mi u DDG Fashion -u razmišljamo da je igra kontrasta i pravi izbor, naš stil i način ponude. Ako govorimo o maloj maturi, onda je koncept haljine takav, da ona ima svoj vek trajanja od izlaska sunca pa sve do pojave meseca. Tačnije, može se poneti preko dana, a naveče u njoj vratiti kući kao obučen, sređen i budući srednjoškolac. Moda je danas na sreću pristupačnija nego ikad, boje dostupne i u trendu, a sve što trenutno oseća mlad čovek i želi da ponese, a kasnije se emotivno veže sa malo ili mnogo modne tradicije, naša je paleta ponude.

 

Srednjoškolska matura: uspomene nekad, sad i zauvek

Čudna je ta velika matura gde haljina uvek mora da bude nova, svoja i sa stilom. Upravo tu može da važi i ona stara: za dobar izbor potrebno je nešto novo (haljina) i nešto staro (nakit) i tu počinje korak u budućnost. Kreativna paleta, na izgled običnih modnih komada, uvek nosi lični pečat. Naš predlog je Ženska haljina Sateeny u crnoj boji, zato što ona znači da je vaša lepota i izbor odraz vaše ličnosti. Ne postoji herojski modernizam kada je matura u pitanju, te tako za one koji provereno žele da izgledaju ozbiljno, zrelo i drugačije, elegancija je pravi izbor: mala crna haljina koja čini da se iz onog čuvenog dečijeg straha od mraka, na velika vrata ulazi u svet odraslih. Korak po korak i ko se boji mraka još?

 

Venčanica: mesto susreta

Živeti u sadašnjosti znači konačno i otvoren put za venčanja. Vremena su nas naučila da se ponovo radujemo venčanjima, ali i da je vreme tipskih venčanica iza nas. Sve nijense bele: zašto da ne? Neponovljivi stil originalnosti, unikatnosti, dobrog kroja sa puno elegancije, malo glamura, učiniće da svi gosti još dugo posle venčanja govore o mladinom izboru venčanice. U modnoj ponudi DDG Fashion-a sve nijanse belog i jedinstvena posvećenost trendovima venčanice koju izaberete čine da vaš izbor bude i više od dobrog. Moda nije način života, već privilegija. Ne zaboravite da ukoliko pri potrazi za venčanicom ne uspete iz prve, dozvolite da ona nađe Vas. DDG Fashion je pravo mesto za taj susret.

 

Svečane haljine: prozračna elegancija       

Svečane haljine ponekad treba da budu kao suton iznad mora: svi ga vide drugačije. U DDG Fashion -u kažemo da haljina ne mora da bude glamurozna i da može naginjati minimalizmu i jednostavnosti. Kao takva, ona je nosiva u raznim prilikama, u zavisnosti od aksesoara. Svi tonovi u ovom modnom izboru su dozvoljeni: od najsvetlije bež, pa do onih tamnih. Važno je jedino da ostavljaju utisak prozračnosti i lakoće. Bilo bi dobro da izaberete model u kome ćete se osećati sigurno, elegantno, udobno i pomalo prozračno, baš poput odsjaja na pučini.