Troškovi dostave 330 rsd za sve pošiljke

Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 6000 rsd

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa

Čekamo vas u radnjama u Beogradu, Subotici, Somboru, Bečeju, Bačkoj Palanci

Način plaćanja

Dostupne opcije za plaćanje putem kupovine na Internet prodavnici su:

  • Pouzećem
  • Platnim karticama
  • Plaćanje na rate kreditnim karticama Banca Intesa

Ukoliko želite da plaćanje Vaše porudžbine izvršite pouzećem, plaćanje se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na adresu navedenu u narudžbi.

Ukoliko želite da Vašu porudžbinu platite platnim karticama to možete učiniti platnim karticama: Visa, Mastercard ili Maestro platnim karticama ukoliko su iste odobrene za online plaćanja od strane banke izdavaoca.

Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac završi porudžbinu biće usmeren na stranicu Banca Intesa na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena kupac će biti ponovo usmeren na stranicu Ddg Fashion-a sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi način plaćanja.

Prilikom plaćanja platnim karticama ukupan iznos poručene robe biće rezervisan na računu kupca i naplaćen u trenutku kada narudžba bude potvrđena od strane Prodavca. Ukoliko porudžbina nije dostupna u celoti kupcu će se celokupan iznos naplatiti, a razlika u novcu će se vratiti na isti račun u zakonskom roku.

Plaćanje na rate možete izvršiti kreditnim karticama Banca Intesa: MasterCard, Visa i American Express. Beskamatno plaćanje se vrši na više jednakih mesečnih rata i to:

  • Za minimalni iznos od 7.000 rsd na 6 jednakih mesečnih rata

Raspoloživi limit na kreditnoj kartici se umanjuje odmah po obavljenoj transakciji za ukupan iznos transakcije. Rata korisniku kreditne kartice dospeva na plaćanje svakog 10. u mesecu (15. u mesecu za American Express) u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate.